رفتار با کارفرما . نکاتی مهمی که باید بدانید!

نکاتی درباره رفتار با کارفرما

سریع تر لطفا، من ازت انتظار دارم ، چرا این مدلی ؟ ، الان نه! ، دیر اومدی! …. رفتار با کارفرما این مسائل را دارد و ممکن است شما هم از کارفرمای تان این جملات را شنیده باشید.

مدیران یا همان کارفرما ها افرادی پر مشغله ای هستند. تمرکزشان در یک  آن می تواند در چند نقطه باشد. تا به حال به این فکر کردید که چگونه می توان با  آنها رفتار کرد؟ این مسئله اهمیت دارد چرا که این افراد به عنوان مدیر شما شناخته می شوند و تصمیمات آنها می تواند موجب صعود یا افول شما شود.

 

آیا فقط رفتار ما اهمیت دارد؟

خیر. از حق نگذریم هم کارفرمای بد داریم هم کارفرمای خوب. و نوع رفتار ما در مقابل هرکدام ازینها یکسان نیست و نخواهد بود. این که شما به شخصیت شخص مقابل اگاه باشید و رفتار متقابل داشته باشید مهم است چرا که این اگاهی باعث پایداری ارتباطات ما خواهد بود. بیایید با هم چند مورد ازین نکات مهم در رفتار با کارفرما را بررسی کنیم. ارتباطات بیش از آنکه در سازمان‌ها کاربرد داشته باشد جامعه ما را به سر منزل مقصود خواهد رساند.

 

به دقت به حرف هایشان گوش کنید

ما میدانیم که شما در کارتان متخصص هستید. اما قبل از آن شما باید به خواسته‌های کارفرمای خود گوش دهید و متوجه شوید که چگونه می‌خواهد پروژه به انجام برسانید. صبوری و دقت راهکار اساسی ارتباط با کارفرماست.

اگر بیش از حد به تحمیل معیار‌های خود اصرار کنید ممکن است با عصبانیت کارفرما مواجه شوید و در بدترین حالت کار خود را برای همیشه از دست می‌دهید. شاید برایتان دشوار باشد اما باید تعادل خوبی بین گوش دادن به نیازهای کارفرما و ارائه پیشنهاد به موقع برقرار کنید.

 

درک موقعیت کارفرما

کارفرمایان معمولاً تحت فشارهای زیادی قرار دارند و مسئولیت‌های گسترده‌ای بر عهده دارند. درک این موضوع که چرا آنها تحت فشار هستند، می‌تواند به شما کمک کند تا رفتارهایشان را بهتر تحلیل کنید و با حوصله بیشتری به آنها پاسخ دهید.

 

ارتباط موثر و صادقانه

برقراری ارتباط صریح و مؤثر با کارفرما می‌تواند در پیشگیری از سوءتفاهم‌ها و حل اختلافات نقش مهمی ایفا کند. همیشه تلاش کنید با رویکردی سازنده و با در نظر گرفتن هدف مشترک، ارتباط برقرار کنید.

رفتار با کارفرما . نکاتی مهمی که باید بدانید!

تحلیل گر باشید و مشاور!

بسیاری از وقایع و اتفاقات موجب ایجاد اتفاقات دیگر می شود و اگر شما کسی باشید که این اتفاقات را پیش بینی کنید قطعا به مدیر خود کمک کرده اید. با تحلیل بسیاری از مواردی که جزو فرایند کار و رفتار با کارفرما است می توانید راهکار های مختلفی پیش روی کارفرما بگذارید. انواع مختلفی از گزارش وجود دارد که میتوانید درباره آنها مطالعه و تحلیل کنید.

 

مشتاق و واقع‌بین باشید

یک هم تیمی خوب در برابر کارها و وظایف خواسته شده، داوطلب می‌شود و مشتاقانه از آنها استقبال می‌کند. اگر می‌خواهید به عنوان یک هم تیمی قابل اعتماد شناخته شوید، در برابر آنچه باید انجام شود اشتیاق نشان دهید.

محدودیت‌های خود را بشناسید. این موضوع به‌ویژه در مدیریت زمان از اهمیت بسیاری برخوردار است. مثلا اگر تا پایان امروز می‌توانید فقط ۱۰ مسئولیت را بپذیرید، حتی برای یک مورد بیشتر هم داوطلب نشوید.

گاهی اوقات لازم است کمی بیشتر محتاط باشید. اگر یکی از همکاران‌تان از شما بخواهد کاری را انجام دهید که از آن مطمئن نیستید، آن کار را انجام ندهید. با نزاکت رفتار کنید و در صورت نیاز از کارفرمایتان در این موارد کمک بخواهید.

 

پیش‌بینی نیازها و انتظارات

یکی از روش‌های کلیدی برای ایجاد ارتباط مثبت با کارفرما، پیش‌بینی نیازها و انتظارات آنها است. با پیش‌بینی و پاسخگویی به نیازهای کارفرما قبل از آنکه آنها خواستار شوند، می‌توانید ارزش خود را به عنوان یک کارمند مؤثر و پیشگام نشان دهید.

 

نا منظم نباشید

اگر شما هم میز شلوغ، نا مرتب و کثیفی دارید احتمالا کارفرمای شما دید خوبی نسبت به شما ندارد. این موضوع بین همکاران شما نیز صدق میکند و ممکن است نتوانند با شما ارتباط راحتی برقرار کنند. به این فکر کنید که کسی حاضر نیست سمت میز شما بیاید!

عضویت در هفته نامه ایمیلی حسابیمو
نام و ایمیل خود را وارد کنید تا از جدیدترین اخبار و مقالات حوزه حسابداری و مالیات مطلع شوید.
اشتراک گذاری مطلب
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *