چطور در حسابداری بروز باشیم؟

چطور در حسابداری بروز باشیم؟

حسابداری بروز ، راه پیشرفت

خیلی از مواقع افرادی را می بینیم که سابقه کاری طولانی مدت دارند اما روند و اطلاعات کاری شان قدیمی است. چرایی، چگونگی ، نوع، سرعت و کیفیت انجام کار مهم است وگاهی ندانستن این موارد باعث می شود به نتیجه دلخواه خود نرسیم. دانش حسابداری از این وضع مستثنا نیست و افرادی هستند که همچنان اطلاعات و قوانین چند سال گذشته را به مردم می گویند و اموزش می دهند. سوالی که ایجاد می شود این است که چطور میتوان برای حفظ کیفیت کار اطلاعات خود را بروز نگه داشت؟ بروز نبودن در حوزه حساس مالی و مالیاتی موجب ایجاد خسارت های جبران ناپذیری خواهد شد. بیایید با حسابیمو چند راهکار کلیدی برای بروز بودن در حسابداری را بررسی کنیم.

 

منابع خودتان را بشناسید

در هر صنعتی که هستید باید منابع اطلاعاتی خود را بشناسید. اگر مدیر، مهندس، پزشک یا فروشنده هستید باید منابعی که مختص شماست را بیابید تا بتوانید اطلاعات بروز را دریافت کنید. در حسابداری چند منبع مهم وجود دارد که به شما کمک می کند اطلاعات بیمه ای و مالیاتی خود را بروز کنید.

 

منابع مهم یادگیری برای حسابداران

حسابداران برای یادگیری مفاهیم پایه و اصولی حسابداری باید درباره استاندارد های حسابداری مطالعه کنند:https://audit.org.ir/

  • برای یادگیری مباحث بیمه ای باید قوانین بیمه تامین اجتماعی را مطالعه کنند: tamin.ir
  • برای مطالعه مباحث مالیات حقوق ،صورت معاملات فصلی ،اظهارنامه مالیاتی باید با نرم افزار های سازمان آشنا باشند که برای نصب آنها باید به سایت tax.gov.ir  مراجعه کنند
  • برای مطالعه قوانین مالیات مستقیم،ارزش افزوده،پایانه های فروشگاهی باید به سایت intamedia.ir مراجعه کنند
  • برای درخواست دفاتر باید به سایت :irsherkat.ssaa.ir مراجعه کنند
  • برای مطالعه قوانین کار باید به سایت mcls.gov.ir  مراجعه کنند و قانون کار را از آنجا دانلود و مطالعه کنند

 

شرکت در دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی

  • دوره‌های تخصصی: شرکت در دوره‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی که توسط موسسات معتبر ارائه می‌شوند، می‌تواند دانش شما را در زمینه‌های جدید و پیشرفت‌های اخیر به‌روز نگه دارد.
  • گواهینامه‌های حرفه‌ای: اخذ گواهینامه‌های حرفه‌ای مانند CPA (حسابدار رسمی معتبر) یا CMA (حسابدار مدیریت معتبر) نیز می‌تواند شما را ملزم به مطالعه و یادگیری مداوم کند.

 

مطالعه کتاب ها و انتشارات تخصصی

کتاب های تخصصی: مطالعه مجلات و انتشارات تخصصی حسابداری به شما این امکان را می‌دهد که از آخرین تحقیقات، رویه‌ها و تکنیک‌های حسابداری مطلع شوید.

 

استفاده از نرم‌افزارها و فناوری‌های نوین

  • نرم‌افزارهای حسابداری: آشنایی و کار با نرم‌افزارهای حسابداری جدید و به‌روز، مانند نرم‌افزارهای مبتنی بر ابر، ابزارهای تحلیل داده و هوش مصنوعی در حسابداری.
  • وبینارها و دوره‌های آنلاین: شرکت در وبینارها و دوره‌های آموزشی آنلاین که توسط اساتید برجسته و متخصصین صنعت ارائه می‌شوند.

 

توجه به تغییرات قانونی و مقررات

آگاهی از تغییرات قانونی: پیگیری تغییرات در قوانین مالیاتی، مقررات حسابداری و استانداردهای بین‌المللی، که می‌تواند بر رویه‌های حسابداری و گزارش‌دهی مالی تأثیر بگذارد.

 

پروژه کاری جدید بگیرید!

اگر همیشه حسابداری شرکت های خدماتی را انجام داده اید و یا فقط امور خرید و فروش را ثبت نموده اید وقت آن رسیده که نوع پروژه های خود را تغییر دهید. اینبار به سراغ تولیدی ها بروید تا اصول و استاندارد های جدید کشف کنید. با این کار تخصص شما در جریان خواهد ماند.

 

عضویت در هفته نامه ایمیلی حسابیمو
نام و ایمیل خود را وارد کنید تا از جدیدترین اخبار و مقالات حوزه حسابداری و مالیات مطلع شوید.
اشتراک گذاری مطلب
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *