فقط تا 15 اردیبهشت دوره ها را به قیمت سال قبل ثبت نام کنید
روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
زمان فروش به پایان رسید

مشاوره مالیاتی چیست؟

مشاوره مالیاتی چیه ؟ چه کمکی به ما میکنه؟

یکی از مواردی که به عنوان صاحب کسب و کار حتما با آن مواجه می شوید مبحث مالیات است. قبلا درباره تعریف مالیات و انواع مالیات صحبت کرده ایم. مالیات برای هر کسب و کاری قابل اجراست و در چند سال گذشته تبدیل به دغدغه مهمی برای کسب و کار ها شده است.

اینکه شما به عنوان مدیر یا حسابدار یک شرکت چه مواردی از مالیات را بدانید مهم است. چرا که آگاهی مالیاتی شما تعیین کننده تعامل شما با این موضوع است. بسیاری از افراد هستند که از ترس مالیات فعالیت های خودشان را محدود میکنند یا از پرداخت مالیات گریزان هستند. این موضوع قطعا در آینده به ضرر شما خواهد بود. نظام مالیاتی هر کشوری برای ایجاد یک سیستم پرداخت مالیاتی هوشمند تلاش می کند. سازمان مالیات ایران از این قاعده مستثنا نیست. تجربه ما در امور مالی و مالیاتی نشان داده که چطور فرایند های مالی گذشته ، حال و آینده یک کسب و کار رصد شده است.

نظام مالیاتی جدید و قوانینی مانند تراکنش های بانکی یک نیاز اساسی را بین بیزینس ها رواج داده است و آن مشاوره مالیاتی است.

مشاوره مالیاتی چیست؟

مشاوره مالیاتی توسط یک مشاور مالیات انجام میشود. کسی که می تواند به امور حسابداری ، بیمه و مالیاتی مسلط باشد و براساس گزارش های مالی مشاوره مالیاتی می دهد. مهم ترین دانش این شخص دانستن قوانین مالیاتی است. براساس قوانین ، بخشنامه ها ، ابلاغیه ها و … می تواند شرایط مالیاتی یک شرکت یا فروشگاه را تشخیص بدهد. همانطور که در جریان هستید تمامی کشور ها بخشی از بودجه سالانه کشورشان را از مالیات  تامین می کنند ، پس قوانین مالیاتی برای هر شخص در هر کشور از  اهمیت ویژه ای برخوردار است. قوانین مالیات در ایران روزانه  در حال به روز شدن هستند و از توانایی هر فرد خارج است که تمامی مطالب مالیاتی به روز را از بر باشند. به همین علت یک سری افراد که در زمینه مالیاتی متخصص هستند شروع به فعالیت کرده اند تا تمامی نیاز هر فرد را در این زمینه برطرف کند به این افراد متخصص مشاوران مالیات یا وکیل مالیاتی می گوییم.

 

چطور وکیل مالیاتی شویم؟

راه حل اول این است که شما باید تحصیل کرده رشته حسابداری مالیاتی باشید تا بتوانید در این زمینه فعالیت کنید. البته تحصیل و کسب تجربه در این زمینه کنار هم می تواند شما رو به این شغل جذاب نزدیک کند. راه حل دوم این است که افرادی که در زمینه مالی تحصیل کرده اند(چه مالیاتی چه غیر مالیاتی) می توانند پس از کسب تجربه زیاد در زمینه مالی به عنوان مشاور با تجربه کنار کسب و کارها باشد.راه حل سوم به صورت تجربی وارد بازار کار مالی شوید و کنار این تجربیات خودتان مطالعات مالیاتی را شروع کنید . هیچ اجباری برای تحصیلات آکادمیک در این شغل نیست اما حتما باید مطالعات روزانه در زمینه مالیاتی داشته باشید .

راه حل چهارم شرکت در دوره های وکیل مالیاتی و کسب تجربه در این زمینه می باشد. انواع مشاوره مشاوره موردی برای رسیدگی به موردی بخصوص نیاز به مشاور باشد؛ مثلا تنظیم و اصلاح صورت های مالی و تهیه و تنظیم اظهارنامه عملکرد و ارزش افزوده و صورت معاملات فصلی و دفاع در هیات های مالیاتی و…

مشاوره موقت

در این نوع مشاوره، بازه زمانی مشخصی تعریف می‌شود که طی آن مشاور مالیاتی ملزم به ارائه خدمات خود خواهد بود

مشاور دائمی

مشاور باید پرونده‌های مالی و مالیاتی شرکت‌ها را به‌طور کامل مطالعه کند و به‌صورت تلفنی یا حضوری مشاوره ارائه دهد. مسئولان شرکت‌ها در هر ساعتی از روز به مشاوران همراه دسترسی خواهند داشت و معمولا قراردادی به‌مدت مشخص با آنها بسته می‌شود.

 

 

اشتراک گذاری مطلب
به اطلاع دانشجویان محترم می رساند، محتوای اپدیت شده سال 1403 برای بیمه و مالیات تا 15 اردیبهشت در پلتفرم آموزشی قرار میگیرد.