فقط تا 15 اردیبهشت دوره ها را به قیمت سال قبل ثبت نام کنید
روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
زمان فروش به پایان رسید

اهمیت حسابداری در استارت آپ ها

اهمیت حسابداری در استارت آپ ها

این روز ها بسیاری از ما نام استارت آپ را شنیده ایم. بنظر شما ماهیت این اسم چیست؟ نوعی کالا؟ خدمت یا کسب و کار؟

به نقل قول از مانوئل اوهانجانیانس : استارت آپ یک سازمان موقت هست که در شرایط عدم قطعیت و ریسک بالا به دنبال یک مدل پایدار کسب و کار است.

استارت آپ :

پایدار

تکرار پذیر

مقیاس پذیر

و با هدف رشد سریع است.

استارت آپ چیست؟

استارت آپ (Startup) یا کسب‌وکار نوپا، تعاریف متعددی دارد. این تعاریف معمولا به ویژگی‌هایی اشاره دارند که به کسب‌وکار خاصیت استارتاپی می‌دهند. معمولا در معنی استارتاپ گفته‌می‌شود یک کسب‌وکار جدید است که از ایده‌ای اولیه شروع شده و به موفقیت و رشد بالایی می‌رسد. استارتاپ ها در سال‌های اخیر به بخش مهمی از چرخه اقتصاد ما تبدیل شده‌اند. این باور کلی درباره استارتاپ‌ها وجود دارد که تمامی این کسب‌وکار مختص بیزینس‌های آنلاین است، اما این معنا و تعریفی نیست که بتوانیم برای همه‎ انواع استارتاپ‌ها تعمیم دهیم.

دیجی کالا، بیدود، اسنپ و بقیه کسب و کار ها نیز روزی استارت آپ بودند. اگر شما هم به دنیای پر هیجان استارت آپ

ها علاقه مند هستید میتوانید از شنبه مگ یا پادکست ده صبح بهرمند شوید.

حسابداری استارت آپ ها

حالا که با این نوع کسب و کار ها آشنا شدیم میتوانیم در عمق هر قسمت ازین ساختار شنا کنیم! قسمتی که حسابیمو روی آن تمرکز دارد حسابداری استارت آپ هاست. ساختاری که دیر یا زود نیازمند آن می شوند. چرا که رسمی شدن این کسب و کار ها بعد از مدتی اتفاق میوفتد و به عنوان یک شرکت رسمی شروع به فعالیت می کنند. اینجاست که چالش های مهمی همچون نوع ثبت شرکت، تهیه دفاتر مالیاتی، نرم افزار حسابداری، بیمه پرسنل، گزارش های مالی و شناسایی درآمد و هزینه به سراغ آنها می آید.

این چالش ها با سعی خطا قابل حل نیست و شاهد این بوده ایم که افراد بدون تخصص حقوقی و مالیاتی دچار چه مشکلاتی شده اند.

اشتراک گذاری مطلب
به اطلاع دانشجویان محترم می رساند، محتوای اپدیت شده سال 1403 برای بیمه و مالیات تا 15 اردیبهشت در پلتفرم آموزشی قرار میگیرد.